Det är mycket som händer i den digitala världen samtidigt som det är många som arbetar inom branschen. Därför är det väldigt populärt med konferenser och event där man lär sig mer, inspireras och diskuterar ämnet. Främst i Malmö hålls många konferenser inom ämnet, vilka vi presenterar här.

Varför inte sätta sig på en konferens i Malmö och få lära sig mer om branschen man arbetar inom? Det är många som vill ta sig ut och få en plats på konferenserna, dock så tar biljetterna slut ganska snabbt då efterfrågan och engagemanget är stort. Samtidigt kan priset på biljetterna vara ganska så saftiga då både mat och dryck brukar ingå för dagen samtidigt som man har chans att lyssna till väldigt erfarna personer från branschen som föreläser.

Här listas några populära konferenser inom webb och digitala media som hålls i Malmö under 2017. Snabba på att säkra upp platsen på favoritkonferensen innan biljetterna tar slut.

Konferenser i Malmö 2017

  • Internet i fokus är en Digital Marketing Konferens som går av stapeln den 28 och 29 mars. Ett av det största eventet inom webb och digitala medier. Här kan man lyssna till och diskutera ämnen inom marknadsföring, trender, affärsutveckling och webb. Årets tema handlar om hur dagens livsstil ställer krav på kommunikation, innehåll och kanalval.

 

  • Webbdagarna kommer till Malmö den 17 maj 2017. En stor konferens med syfte att ge inspiration och kunskap om användning av digitala kanaler. Här deltar hundratals talare som ska inspirera och berätta hur just dem gör för att lyckas i den digitala världen.

 

  • The Conference är en konferens som tar upp allt som har med den digitala världen att göra och dess påverkan. Konferensen brukar hållas i Slagthuset i Malmö men har i år flyttats till Malmö Opera. Konferensen pågår mellan den 4 och 5 september.

Konferenser i andra delar av landet

Det är inte bara Malmö som slår till med konferenser inom digitala kanaler och webb. Det finns många konferenser och event att anmäla sig till för att inspireras och dela kunskap med andra i samma bransch. Webbdagarna hålls till exempel både i Stockholm och Malmö, så varför inte ta sig till Stockholm istället om Malmö är för långt?